• Opakowania na wynos

Skład: 100 % trzcina cukrowa. Cechy produktu: w pełni kompostowalne, naturalne opakowania jednorazowe dla gastronomii, można używać w piekarniku, mikrofalówce, lodówce, zamrażarce; wytrzymują temperatury od -20°C do 220°C, bardzo dobra izolacja termiczna, wytrzymalsze od papierowych naczyń. Świetne do każego rodzaju potraw: gorących, mokrych, oleistych. Nie zaparzają jedzenia, rozprowadzają temperaturę oraz parę wodną po całym opakowaniu, dzięki czemu na wieczku nie zbiera się woda. Warunki przechowywania: w suchym pomieszczeniu, w temperaturze pokojowej, chronić przed wilgocią.

Polecamy Państwu biodegradowalne, przyjazne dla środowiska opakowania cateringowe wykonane z włókien trzciny cukrowej. Zróżnicowane pojemności dla różnych typów dań i zestawów. Opakowania na żywność wykonane z trzciny cukrowej rozkładają się w ciągu 90 dni. W ofercie dostępne są pojemniki z podziałką wewnętrzną (jednodzielne, dwudzielne oraz trójdzielne). Naczynia z trzciny cukrowej są całkowicie neutralne pod względem zapachu i smaku.